Om Ikano Bank-bloggen

Här kan du ställa frågor om din ekonomi och få tips av vår familjeekonom Bodil Hallin.

Familjeekonomi – Bodil Hallin

Hej! Jag heter Bodil Hallin och är familjeekonom på Ikano Bank. Jag brinner för att göra privatekonomi roligare och enklare att förstå. På hemsidan, i bloggen och på Facebook ger jag familjeekonomiska råd och tips som jag hoppas att du får glädje och nytta av.

Dessutom kan du läsa om övriga banktankar från några av våra medarbetare på Ikano Bank:

Mobile Banking - Robert Westin
Hej! Det händer mycket spännande i den mobila världen och det i kombination med bank gör att det öppnar sig många spännande möjligheter.
Jag heter Robert Westin och är ansvarig för vår mobila utveckling. På bloggen kommer jag att skriva om saker som rör våra mobila tjänster.
Det är alltid toppen att få tips och idéer på nya tjänster som du tycker vore smidigt att ha i din telefon, kontakta oss gärna på info@skipp.se med dina idéer.
Vi ses i mobilen!

Kundservice - Malin Ljung
Hej! Jag ansvarar för kategorin Kundservice här på bloggen. Jag arbetar med all typ av kundkommunikation på Ikano Bank, till exempel talsvar, brev och e-post. Här på bloggen kommer jag att ta upp olika typer av frågor som ställs till vår kundservice. Tanken är att ni snabbt och enkelt ska få nys om aktuell information och även kunna ta del i våra diskussioner. Väl mött!

Händer på nätet – Karina Sterntorp

Hej!

Jag heter Karina Sterntorp och är webbansvarig här på Ikano Bank. Jag kommer framför allt att skriva om saker som berör nätet. Allt från smarta spartips till rekommendationer på bra och nyttiga sajter och annat kul och intressant som händer i cyberrymden. Har du själv några bra och roliga tips? Tveka inte att höra av dig med förslag till: socialbank@ikano.se. Vi hörs!